Yeni Başlayan Öğrencilerimizin Dikkatine

YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• Evliya Çelebi ve Germiyan yerleşkelerinde okuyan 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilerin kimlik kartları dağıtılmaya başlanmıştır.
  • Öğrencilerimiz TC.Kimlik Numarası olan bir kimlik beyan ettikleri takdirde yeni kimliklerini aşağıdaki dağıtım merkezlerinden alabileceklerdir.
  • Öğrenci kimlik kartlarını ulaşım hizmetlerinde kullanacak öğrenciler bunun için 10 TL ödeyeceklerdir. Daha önce otobüs kartı almış öğrenciler ise kırık- bozuk olmayan otobüs kartlarını iade edecekler ancak 10 TL ödemeyeceklerdir. (Otobüs kartında bulunan paranın tüketilmiş olması gerekmektedir.)
  • Yeni kartlar, öğrenci kimliği olarak ve istendiğinde Belediye Özel Halk otobüslerinde ulaşım kartı olarak da kullanılacaktır.
  • Yeni kimlik kartları 2015-2016 bahar dönemi başından itibaren yerleşke girişleri ve yemekhane girişlerinde de kullanılmaya başlanacaktır.
  • Yeni kartların kaybolması, kırılması veya bozulması halinde yenileme işleminde 10 TL ücret alınacaktır.

Kimlik Basım ve Dağıtım Yeri

• D.P.U Bedesten Kart43 bürosu
  • Balıklı Mah. Osmanlı Cad.No:108 Kart43 İşlem Merkezi
26 Kasım 2015, Perşembe / 1639 defa okundu.

Tüm Duyurular